MediPLAY

Igrajte se s nama, uživajte duhom i tijelom u različitim aktivnostima i osvojite vrijedne nagrade u MediLIFE nagradnom natječaju

Nagradni natječaj

„Mens sana in corpore sano“ stara je latinska poslovica koja najbolje dočarava važnost tjelesne aktivnosti za psihofizičko zdravlje. Stoga vas u MediLIFE tjednu želimo potaknuti na što više aktivnosti, a najkreativnije među vama ćemo i nagraditi! Sve što trebate napraviti je baviti se bilo kojom tjelesnom aktivnošću za vrijeme trajanja MediLIFE tjedna, od 08. do 14. svibnja, i fotografirati se dok to radite. Svoju kreativnu fotografiju ostavite kao komentar na našoj Facebook stranici, a najkreativnije fotografije će osvojiti atraktivne sportske nagrade. Priključite se našem nagradnom natječaju, uživajte u MediLIFE nagradnom tjednu i životu u ravnoteži! Pravila nagradnog natječaja preuzmite ovdje.
  1. nagrada

BICIKL

Rockrider bicikl s kotačima veličine 29 inča, model Touring Explore 500, izdržljiv je za duga putovanja i avanture na cesti i terenu. Dolazi s hidrauličnim disk kočnicama, prednjom vilicom s opruženjem te 24 brzine koje omogućuju prilagodbu različitim terenima i brzinama vožnje.

Količina: 1x

2. nagrada

SPORTSKI SAT

Ovaj elegantni pametni sat ima snažnu bateriju od 270mAh, 1,65-inčni zaslon, pet satelitskih sustava za pozicioniranje i značajku Amazon Alexa za jednostavno korištenje. Sat također ima funkcije za mjerenje otkucaja srca, zasićenosti krvnog tlaka kisikom i razine stresa.

Količina: 1x

3. nagrada

ŠATOR

Ovaj šator za kampiranje MH100 idealan je za tri osobe. Lagan je i jednostavan za postavljanje, a dolazi s odvojivim džepovima za organizaciju prostora unutar šatora.

 

Količina: 1x